De Beste Motorspullen
Vijf betaalbare motoruitrustingen

Vijf betaalbare motoruitrustingen

Geplaatst door 04-11-2021 12:21 door Ferry Muts

Motorrijden hoeft geen luxe te zijn. Er zijn genoeg betaalbare motoruitrustingen om je veilig en stijlvol te houden tijdens het rijden. Hier zijn vijf van de beste budgetvriendelijke motorspullen die je in je arsenaal moet hebben.

  1. Leren jack: Een goed gemaakt motorjack kan zowel stijlvol als beschermend zijn. Zoek er een met CE-goedgekeurd pantser en een superieure pasvorm om een goede bescherming te garanderen zonder de bank te breken.

  2. Helm: Veiligheid is van het grootste belang als je op de weg zit, en daarom moet je investeren in een goede helm die niet duur is. Zoek een helm met een superieure constructie en geavanceerde veiligheidstechnologieën zoals een noodontgrendelingssysteem.

  3. Laarzen: Of je nu on-road of off-road rijdt, een goed paar laarzen is essentieel om je voeten en enkels veilig te houden. Zoek laarzen met versterkte teenbescherming en een goede grip om je te helpen stevig op de weg te blijven.

  4. Handschoenen: Behalve dat ze je handen warm moeten houden, moeten motorhandschoenen ook bescherming bieden tegen stoten bij een val. Zoek handschoenen met een stevige grip en versterkte handpalmen voor optimale bescherming.

  5. Spijkerbroek: Een gewone spijkerbroek kan tijdens het rijden voldoende zijn als hij anti-schurende eigenschappen heeft, zoals met Kevlar versterkte stiksels op de kwetsbare plekken. Investeren in een motor-specifieke spijkerbroek kan verdere bescherming bieden en bijdragen aan je comfort.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde motorrijder, de juiste motorkleding kan zowel betaalbaar als voordelig zijn. Door te kiezen voor kwaliteitsuitrusting kun je veilig en beschermd blijven zonder dat het je geld kost.